Rólunk

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy az az ügyfeleink részére a legkényelmesebb vásárlási módot biztosítsa, így az öltönyök, ingek esetében elegendő mindössze egyszeri méretvétel. Minden további rendelés esetén már csak a megfelelő alapanyag és modell kiválasztására van szükség.
További kényelmi szolgáltatás, hogy ügyfeleinket igény szerint irodájukban, vagy akár otthonukban keresi fel a szolgáltatás színvonalához illő tapasztalattal rendelkező kollégánk, bemutatja a modell és szövet választékot, elvégzi a méretvételt, és tanácsadást nyújt a ruházati termékekkel kapcsolatban.

Gondosan megválasztott olasz manufaktúrák

Az elkészült termékek minőségét a gondosan megválasztott olasz manufaktúrák által végzett munka, a felhasznált alapanyagok kiváló minősége és a folyamatban résztvevők szakértelme és tapasztalata garantálja.

Az AC su misura termékeket azoknak ajánljuk, akik:
•        számára fontos az időtakarékos , gyors vásárlási lehetőség
•        kiváló minőségű ruházatot szeretnének
•        kiemelt szolgáltatást igényelnek
•        széles és minőségi alapanyag kínálatot várnak el.

Öltönyök

Az öltönyt, ami egy olasz szabóságban válik kézzel fogható termékké, kb. 5000 féle alapanyagból, különböző modellekből, bélésekből, gombokból  lehet összeállítani teljes egészében az ügyfél igényeinek megfelelően. A méretvételben segítségünkre van egy próbaöltöny is, amelynek köszönhetően elegendő mindössze egyetlen próba (a méretvételnél), garantálva a kész termék tökéletes testhez való illeszkedését.Szállítási határidő a megrendeléstől számított 6-8 hét.
Bővebben >

Ingek

Az ingek esetében az egyedi méret mellett számos modell-, gallér- és mandzsetta variációval tehető különlegessé a megrendelt termék.  Az ing ára magában foglalja a monogramot tetszőleges helyen, színnel és betűtípussal, a gyöngyház gombokat, eltérő színű tűzést, valamint a gomblyuk és gombcérna válaszásának lehetőségét is. Szállítási határidő a megrendeléstől számított 4-5 hét.
Bővebben >

Cipők

A Heinrich Dinkelacker márka az igényes vevőknek Németországban, Svájcban, Ausztriában és Japánban egyet jelent a kifinomult, tartós és egyedi férfi cipővel. A kiváló minőséget garantálja a suszter személyes aláírása is.
Bővebben >

Kiegészítők

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink megjelenése igényes, minden részletében kidolgozott legyen. A harmonikus összhatáshoz elengedhetetlen a megfelelő kiegészítők választása. Kínálatunkat szezonálisan frissítjük minőségi darabokkal. Kiegészítő kollekciónkat olasz kisműhelyek kollekcióiból válogatjuk. Törekszünk rá, hogy egyedi, kisszériás termékekkel színesítsük ügyfeleink gardróbját.
Bővebben >