Kapcsolat

Egyeztessen időpontot személyes találkozóra az alábbi elérhetőségek valamelyikén, vagy látogasson el üzletünkbe.

Vass Boglárka

Mobil: +36 20 529 0781
Email: bvass@acsumisura.com
Üzletünk címe:
1052 Budapest, Váci utca 19-21.
Shopping Passage.

Nyitva tartás:
H-P: 14:00 – 18:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

Öltönyök

Az öltönyt, ami egy olasz szabóságban válik kézzel fogható termékké, kb. 5000 féle alapanyagból, különböző modellekből, bélésekből, gombokból  lehet összeállítani teljes egészében az ügyfél igényeinek megfelelően. A méretvételben segítségünkre van egy próbaöltöny is, amelynek köszönhetően elegendő mindössze egyetlen próba (a méretvételnél), garantálva a kész termék tökéletes testhez való illeszkedését.

Szállítási határidő a megrendeléstől számított 6-8 hét.

Ingek

Az ingek esetében az egyedi méret mellett számos modell-, gallér- és mandzsetta variációval tehető különlegessé a megrendelt termék.  Az ing ára magában foglalja a monogramot tetszőleges helyen, színnel és betűtípussal, a gyöngyház gombokat, eltérő színű tűzést, valamint a gomblyuk és gombcérna válaszásának lehetőségét is.

Szállítási határidő a megrendeléstől számított 4-5 hét.

Cipők

A Heinrich Dinkelacker márka az igényes vevőknek Németországban, Svájcban, Ausztriában és Japánban egyet jelent a kifinomult, tartós és egyedi férfi cipővel.

A kiváló minőséget garantálja a suszter személyes aláírása is.

Kiegészítők

Öltönyszöveteinket kiváló minőségű gyapjúból, neves olasz szövetgyártó műhelyekben szövik. Kollekciónkban találhatók  Super 100’s – 180’s finomságú gyapjúszövetek, éppen úgy, mint a gyapjú különböző keverékei, amelyek az alábbi alapanyagok lehetnek: selyem, moher, vagy kasmír, illetve 100 % pamut és len szövetek is. Ermengildo Zegna, Loro Piana, Fratelli Tallia di Delfino, Reda, Vitale Barberis Canonico.

Alapanyag kollekcióinkat folyamatosan frissítjük az aktuális évszaknak és trendeknek megfelelően.