Kiegészítők

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink megjelenése igényes, minden részletében kidolgozott legyen. A harmonikus összhatáshoz elengedhetetlen a megfelelő kiegészítők választása. Kínálatunkat szezonálisan frissítjük minőségi darabokkal. Kiegészítő kollekciónkat olasz kisműhelyek kollekcióiból válogatjuk. Törekszünk rá, hogy egyedi, kisszériás termékekkel színesítsük ügyfeleink gardróbját.

Nyakkendők

Színben, formában és alapanyagban is változatos nyakkendőink elengedhetetlen kellékei az üzleti megjelenésnek, míg a manapság divatos kötött/horgolt nyakkendőink akár zakó, ing, farmer összeállításban is jól mutatnak.  Aktuális kínálatunk követi a szezonális trendeket. Nyáron selyem, len, pamut, vagy ezek keverékei is megtalálhatók kínálatunkban. Télen jellemző a gyapjú és a kasmír is, míg a klasszikus selyem nyakkendőt egész évben előszeretettel használják a férfiak. 

Övek, nadrágtartók

Egy szép bőr öv, vagy nadrágtartó funkcionális kiegészítők, amelyek hozzájárulnak a jó megjelenéshez. A cipő és az öv színének harmonizálnia kell egymással. Öveink borjú, vagy angolna bőrből készülnek különböző színekben, a csau színtől a feketéig. Az angolna bőr övek hozzáillő pénztárcával is megvásárolhatóak.

A nadrágtartó újra virágkorát éli. Kollekciónkban található selyem, pamut, gyapjú és gumis változat is. Ugyanúgy lehet stílusos kiegészítője egy fiatalos, mind egy konzervatív összeállításnak is. Ha van rá lehetőség, a nadrágtartót ne csatoljuk a nadrág derékrészéhez, gomboljuk inkább a nadrág derék belsején lévő gombokhoz. Egyszerre ne viseljünk övet és nadrágtartót. 

Mandzsettagomb

Apró, mégis nagyszerűen kifejező kiegészítő, az öltözék bármely elemével harmonizálhat. A mandzsettagombok nagyon különbözőek lehetnek formában, mintában, színben és alapanyagban is. A Swarovski kristály és onix kövek ugyanúgy megtalálhatók nálunk, mint a fa, vagy a különböző színű és fajtájú gyöngyház berakásúak. 

Díszzsebkendő

Ez a kiegészítő finomhangolja az öltözéket. Jellemzően a nyakkendő színével/mintájával legyen harmóniában, de ne legyenek ugyanolyanok. Általában az adott évszaknak megfelelő alapanyagból készül, amely szezonálisan lehet len, pamut, gyapjú, és természetesen selyem.

Zokni

A klasszikus üzleti viselethez megfelelő, hosszú szárú, és a bohókás virág mintás zoknik is megtalálhatóak kínálatunkban. Fázós lábúak télen előszeretettel választják meleg kasmír, vagy gyapjú darabjainkat. A pamut zoknik a szivárvány minden színében, két hosszban, gépi, illetve kézi orrvarrással készülnek, különböző finomságú pamutszálak felhasználásával, 60/2 és 70/2 finomságú fonalakból.

Sál

Gyapjú sál választékunk szintén figyelemre méltó. 100% gyapjú, vagy selyemmel, kasmírral kevert verzióban, különböző színekben, mintákban, hosszban és szélességben.

Öltönyök

Az öltönyt, ami egy olasz szabóságban válik kézzel fogható termékké, kb. 5000 féle alapanyagból, különböző modellekből, bélésekből, gombokból  lehet összeállítani teljes egészében az ügyfél igényeinek megfelelően. A méretvételben segítségünkre van egy próbaöltöny is, amelynek köszönhetően elegendő mindössze egyetlen próba (a méretvételnél), garantálva a kész termék tökéletes testhez való illeszkedését.Szállítási határidő a megrendeléstől számított 6-8 hét.
Bővebben >

Ingek

Az ingek esetében az egyedi méret mellett számos modell-, gallér- és mandzsetta variációval tehető különlegessé a megrendelt termék.  Az ing ára magában foglalja a monogramot tetszőleges helyen, színnel és betűtípussal, a gyöngyház gombokat, eltérő színű tűzést, valamint a gomblyuk és gombcérna válaszásának lehetőségét is. Szállítási határidő a megrendeléstől számított 4-5 hét.
Bővebben >

Cipők

A Heinrich Dinkelacker márka az igényes vevőknek Németországban, Svájcban, Ausztriában és Japánban egyet jelent a kifinomult, tartós és egyedi férfi cipővel. A kiváló minőséget garantálja a suszter személyes aláírása is.
Bővebben >

Kiegészítők

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink megjelenése igényes, minden részletében kidolgozott legyen. A harmonikus összhatáshoz elengedhetetlen a megfelelő kiegészítők választása. Kínálatunkat szezonálisan frissítjük minőségi darabokkal. Kiegészítő kollekciónkat olasz kisműhelyek kollekcióiból válogatjuk. Törekszünk rá, hogy egyedi, kisszériás termékekkel színesítsük ügyfeleink gardróbját.
Bővebben >