Kíváló minőségű szövetek

Öltönyszöveteinket kiváló minőségű gyapjúból, neves olasz szövetgyártó műhelyekben szövik. Kollekciónkban találhatók  Super 100’s – 180’s finomságú gyapjúszövetek, éppen úgy, mint a gyapjú különböző keverékei, amelyek az alábbi alapanyagok lehetnek: selyem, moher, vagy kasmír, illetve 100 % pamut és len szövetek is. Ermengildo Zegna, Loro Piana, Fratelli Tallia di Delfino, Reda, Vitale Barberis Canonico

Ing alapanyagaink

Ing alapanyagaink 100 % pamut, len vagy ezek keverékei, amelyek szintén híres olasz műhelyekből kerülnek ki, rengeteg variációval mind színben, szövésben, mintázatban és finomságban. Több ezer ingalapanyagunk közül a legfinomabbak egyiptomi pamutból és 200/2 finomságú sea island pamutból készülnek.
Thomas Mason, Tessitura Monti, Getzner

Alapanyag kollekcióinkat folyamatosan frissítjük az aktuális évszaknak és trendeknek megfelelően.

Tekintsen meg néhány alapanyagot

Öltönyök

Az öltönyt, ami egy olasz szabóságban válik kézzel fogható termékké, kb. 5000 féle alapanyagból, különböző modellekből, bélésekből, gombokból  lehet összeállítani teljes egészében az ügyfél igényeinek megfelelően. A méretvételben segítségünkre van egy próbaöltöny is, amelynek köszönhetően elegendő mindössze egyetlen próba (a méretvételnél), garantálva a kész termék tökéletes testhez való illeszkedését.Szállítási határidő a megrendeléstől számított 6-8 hét.
Bővebben >

Ingek

Az ingek esetében az egyedi méret mellett számos modell-, gallér- és mandzsetta variációval tehető különlegessé a megrendelt termék.  Az ing ára magában foglalja a monogramot tetszőleges helyen, színnel és betűtípussal, a gyöngyház gombokat, eltérő színű tűzést, valamint a gomblyuk és gombcérna válaszásának lehetőségét is. Szállítási határidő a megrendeléstől számított 4-5 hét.
Bővebben >

Cipők

A Heinrich Dinkelacker márka az igényes vevőknek Németországban, Svájcban, Ausztriában és Japánban egyet jelent a kifinomult, tartós és egyedi férfi cipővel. A kiváló minőséget garantálja a suszter személyes aláírása is.
Bővebben >

Kiegészítők

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink megjelenése igényes, minden részletében kidolgozott legyen. A harmonikus összhatáshoz elengedhetetlen a megfelelő kiegészítők választása. Kínálatunkat szezonálisan frissítjük minőségi darabokkal. Kiegészítő kollekciónkat olasz kisműhelyek kollekcióiból válogatjuk. Törekszünk rá, hogy egyedi, kisszériás termékekkel színesítsük ügyfeleink gardróbját.
Bővebben >