Termékek

probababa

Termékpalettánkon egyedi igények alapján, méretre készített öltönyök, ingek és kiegészítők / selyemnyakkendők, bőr övek / találhatók.

Termékeink teljes egészében kézzel készülnek, Olaszországban.

Az öltönyt kb. 1000 féle alapanyagból, különböző modellekből, bélésekből, gombokból  lehet összeállítani teljes egészében az ügyfél igényeinek megfelelően, amely olasz szabóságban válik kézzel fogható termékké. A méretvétel próbaöltöny segítségével történik. Ennek az eljárásnak és a folyamatban résztvevők szakértelmének köszönhetően elegendő mindössze egyetlen próba (a méretvételnél), garantálva a kész termék tökéletes illeszkedését a testhez.

Az ingek esetében az egyedi méret mellett számos modell-, gallér- és mandzsetta variációval tehető különlegessé a megrendelt termék.

Különlegesnek számít több mint 500 darabos nyakkendőselyem kollekciónk, amelyből méretre készítünk három (normál)-, vagy héthajtásos nyakkendőket, amelynél megadható a nyakkendő hossza és szélessége is.

Öveink borjú bőrből készülnek, közel 60 különböző színben és anyag minőségben érhetőek el akár sima felületű, akár hasított- vagy lakkbőrből.

Szállítási határidő a megrendeléstől számított 5 – 6 hét öltöny esetében, ingnél, övnél és nyakkendőnél kb. 3 – 4 hét.